Acompanyament en la transformació de l’antiga fàbrica Can Grau en un pol de creació i producció artística i cultural

Projecte

Mitjançant una subvenció de Projectes Singulars de l’Economia Social i Solidària, DIP SCCL acompanya a Anigami Aventures en la rehabilitació, transformació i gestió de l’antiga fàbrica tèxtil a Les Masies de Roda en un centre de creació i dinamització cultural.

El projecte finalitza amb la creació de la cooperativa Cardant Cultura, SCCL, per a la gestió del nou pol cultural a Osona, sota els principis de l’Economia Social i Solidària. La nova cooperativa, està integrada per professionals i entitats del món cultural del territori, ofereix els espais de Can Grau als artistes i companyies per als seus processos de creació, producció i difusió cultural, generant valor econòmic i social al territori més proper.

Acompanyament integral a Anigami Aventures en tres fases. La primera, la tramitació del projecte Singulars del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. La segona, en el disseny i posada en marxa d’un pol de producció artística i cultural a l’antiga fàbrica de Can Grau a Osona. La tercera, la constitució de la cooperativa Cardant Cultura, SCCL per a la futura gestió i dinamització de l’activitat econòmica i cultural.

Galeria d’imatges