Coordinació i dinamització de l’activitat econòmica i cultural del projecte Cardant Cultura a Osona

Projecte

El projecte Cardant Cultura és un pol cultural que ofereix espais a artistes i companyies per a la creació dels seus espectacles a Can Grau, antic espai fabril a Les Masies de Roda.

La programació cultural a Can Grau és fruit de les creacions mitjançant residències artístiques, a qui s’ofereix assistència i assessorament tècnic en les diferents fases de creació, en col·laboració amb les entitats agrupades que en formen part, com Punch Coop., Pol·len Edicions, CantiLaFont, Fundació Èpica, ADFO, Fundació Miquel Martí i Pol.

L’encàrrec suposa la tramitació d’un Projecte Singulars amb el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. La gestió, coordinació i dinamització de l’activitat econòmica i cultural de Cardant Cultura, sota els principis de l’Economia Social i Solidària. La gestió de les residències artístiques, la realització de tasques comercials, comunicatives i de difusió del projecte, així com la cerca de diferents fonts de finançament per a la consolidació del projecte.

Galeria d’imatges